Това написа във Facebook журналистът Иван Бакалов. Ако някой е гледал

...
Това написа във Facebook журналистът Иван Бакалов. Ако някой е гледал
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Убийството на мафиота Къро несъмнено е свързано с резместванията по върховете на мафията у нас

Това написа във Фейсбук журналистът Иван Бакалов.

 

Ако някой е гледал радостно на мафията у нас като на чекмеждета, компаньонки, хазарт, лабраторийка на границата, за които всички се бият, нега види убийството в ЮАР - убити са Къро, жена му, икономката, детегледачката. В първичната информация сочеха като убито и дете. Истинска мафия, като във филмите.

 

Прави бяха в " Политико " - " Нефликс " пасти да яде ". И там назовават нещата с същинските им имена - " бандитският основен прокурор Каскета и не по-малко бандитският министър председател Тиквата ". Не е смешно. Сега се сетете за изявленията за Борисов в " Конгрешънъл Куотърли " за неразкритите (прикритите) близо 30 мафиотски убийства като основен секретар на Министерство на вътрешните работи, за грамите на Щатското посолство за трафик на наркотични субстанции, пране на пари, мафиотски групировки.

И до момента в който Гешев подвига звук за тоя оня предприемач и народен представител, Таки шета у нас, влиза и излиза несмущаван, Брендо, дето се крие в Украйна с постоянно тяхно поданство, и той е недостижим. И кой е капо ди тути капи? В това отношение у нас сме неповторими, в никоя страна мафията не е стигала дотам върха на властта.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР